Конституційно-правове регулювання діяльності ЗМІ в Україні - Каплій, Олена Володимирівна; Каплий, Елена Владимировна; Kapliy, Olena V. (My University, 2013)
Стаття містить системний аналіз норм Конституції України, законодавства про діяльність ЗМІ в Україні. На основі цього аналізу автором визначаються шляхи його вдосконалення та пропонується пропозиція щодо необхідності прийняття Закону «Про засоби масової інформації», в якому в окремих розділах буде врегульована діяльність друкованих, аудіовізуальних та Інтернет-ЗМІ.

Статья содержит системный анализ норм Конституции Украины, законодательства о деятельности СМИ в Украине. На основе этого анализа автором определяются пути его совершенствования и предлагается предложение о необходимости принятия Закона «О средствах массовой информации», в котором в отдельных разделах будет урегулирована деятельность печатных, аудиовизуальных и Интернет-СМИ.
Каплій О. В. Конституційно-правове регулювання діяльності ЗМІ в Україні / О. В. Каплій // Юридичний вісник. – 2013. – № 1. – С. 38–45.
Keywords: ЗМІ; свобода думки і слова; цензура; Конституція України; свобода масової інформації; СМИ; свобода мысли и слова; Конституция Украины; свобода массовой информации; mass media; freedom of thought and expression; censorship; The Constitution of Ukraine; freedom of mass communication