Особливості словникових дефініцій термінологічного поля "туризм" (на матеріалі англійської мови) - Прима, В. В.; Прима, Вікторія Валентинівна; Prima, V. V. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена розгляду основних аспектів дослідження англомовної туристичної термінології, зокрема словникового. Розглянуто загальні характерні риси англомовних тлумачних словників і особливості функціонування в них туристичних термінів.

The article outlines main aspects of study of the English tourism terminology, in particular, vocabulary. General specific features of the English dictionaries and peculiarities of tourism terms functioning in them have been viewed in the article.
Прима В. В. Особливості словникових дефініцій термінологічного поля "туризм" (на матеріалі англійської мови) / В. В. Прима // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 211-215.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; термінологічне поле; термін; термінологія; путівник; terminological field; term; terminology; guide book