Різновид DoS - атак та DDoS - атак - Слатвінська, В. М.; Рябчук, А. Р. (Одеса: Гельветика, 2022)
У даній статті розглянуті основи DoS, DDoS - атак як інструменту протидії певним організаціям, що проводяться конкурентами, зловмисниками та іншими особами, що мають на меті завдання шкоди організації.
Слатвінська В. М. Pізновид DOS-атак та DDOS-атак / В. М. Слатвінська, А. Р. Рябчук // «Чорноморські наукові студії»: матеріали VIII Всеукр. мультидисциплінарної конф. ( м. Одеса 24 червня 2022 року) / Одеса: Гельветика, 2022. – С. 109-111.
Keywords: DoS - атака; DDoS - атака; кібератаки; безпека; користувач