Філософія : навчально-методичні рекомендації (для студентів всіх спеціальностей) - Маслова, Ю. В. (Одеса, 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Філософія» розроблені відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни Філософія завданням якої є забезпечити загальну теоретичну й практичну підготовку здобувачів з питань актуальних проблем генезису наукової методології і її історії, формування парадигми наукового мислення, осягнення основних напрямків розвитку філософії науки, її становлення в рамках світової та вітчизняної філософської думки. Набуті знання, уміння та навички бакалаври зможуть застосувати у подальшому вивченні навчальних курсів професійного та філософського спрямування. Матеріали призначені для бакалаврів всіх факультетів Міжнародного гуманітарного університету.
Маслова Ю . В. Філософія : навчально-методичні рекомендації (для студентів всіх спеціальностей) / Ю. В. Маслова. – Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2022. – 25 с.
Keywords: філософія; філософія історії в історико-філософському дослідженні; історія філософії; соціально-філософський і психосинергетичний аналіз