Право на відповідь як спосіб цивільно-правового захисту особистих немайнових прав фізичної особи, порушених в ЗМІ - Кучерявенко, В. С.; Kucheriavenko, Viktoriia S.; Кучерявенко, Вікторія Сергіївна (My University, 2020)
Стаття присвячена одному із способів захисту особистих немайнових прав фізичної особи, порушених у засобах масової інформації. Висвітлено питання щодо змісту права на відповідь як способу захисту порушених прав, особливостей реалізації права на відповідь у межах юрисдикційної та неюрисдикційної форм захисту з огляду на практикозастосовну діяльність.
Кучерявенко В. С. Право на відповідь як спосіб цивільно-правового захисту особистих немайнових прав фізичної особи, порушених в ЗМІ / В. С. Кучерявенко // Вісник Національної асоціації адвокатури України, 2020. – № 12. – С. 51-54.
Keywords: Інтернет-ЗМІ; честь та гідність; ділова репутація; право на відповідь; honor and dignity; business reputation; right of reply; normative legal acts; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; захист особистих немайнових прав; поширення недостовірної інформації; неюрисдикційна форма захисту; protection of personal non-property rights; dissemination of false information; non-jurisdictional form of protection; особисті немайнові права; personal non-property rights