Стандарти адвокатської професії: актуальні питання - Руднік, Я. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена дослідженню сучасного розуміння стандартів адвокатської діяльності . Визначено, що адвокатська діяльність врегульована численними стандартами рівня фахової теоретичної та практичної підготовки, відповідності поведінки адвоката нормам моралі та професійної етики.
Руднік Я. С. Стандарти адвокатської професії: актуальні питання / Я. С. Руднік // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 188-190.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; професійні стандарти; захист; права і свободи людини та громадянина