Організація роботи та управління в органах прокуратури України - Косюта, Михайло Васильович; Косюта, М. В.; Kosiuta, Mykhailo V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Розмежування компетенції між органами прокуратури та розподіл обов’язків між посадовими особами є ключовими аспектами, що визначають ефективність та прозорість функціонування прокурорської системи. В Україні цей процес регламентується низкою нормативних актів, включаючи Закон України «Про прокуратуру», організаційно-розпорядчі акти Генерального прокурора та інші підзаконні акти. Ця система дозволяє забезпечити чітке виконання завдань і функцій прокуратури, а також підвищити відповідальність кожного працівника.
Косюта М. В. Організація роботи та управління в органах прокуратури України. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 316-322.URL: https://doi.org/10.32837/11300.33119
Keywords: прокуратура; організація роботи прокуратури; управління в органах про куратури; система прокуратури; повноваження керівників прокуратури; планування діяльно сті прокуратури; контроль та координація; prosecution service of Ukraine; organization of prosecutorial work; management in prosecution bodies; prosecution system; powers of prosecutors’ managers; planning of prosecutorial activities; control and coordination