Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Трансформаційні процеси в сучасному світі" - (:unkn) unknown (Одеса : НУ "ОЮА", 2016)
Підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів кваліфікації доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія.
Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Трансформаційні процеси в сучасному світі" (додатки до навчальної (робочої навчальної) програми) ; кафедра соціальних теорій. - Одеса : НУ "ОЮА", 2016. - 359 с.
Keywords: трансформації в умовах сучасного політичного розвитку; політологія; Україна в умовах транзитного розвитку; transformations in the conditions of modern political development; Politology; Ukraine in terms of transit development; навчально-методичне забезпечення; educational and methodical support; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES