Вебтехнології та вебдизайн : методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Лобода, Ю. Г.; Лобода, Юлія Геннадіївна; Сурілова, Олена Юріївна; Сурілова, О. Ю. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки містять завдання до лабораторних і самостійних робіт. Призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних робот з дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн».
Лобода Ю. Г. Вебтехнології та вебдизайн : метод. вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / уклад.: Ю. Г. Лобода, О. Ю. Сурілова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 96 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25631
Keywords: Основи HTML; Основи CSS; CSS селектори; Шрифти. FontAwesome. Форми; Позиціонування. Переповнення потоку; Research Subject Categories::TECHNOLOGY