Нормативно-правові акти, що містять кримінально-правові норми як джерела кримінального права - Кузембаєв Олександр Сергійович; Кузембаев Александр Сергеевич; Kuzembaiev A.S. (My University, 2013)
Розглянуто місце й роль норм актів амністії та кримінального процесуального законодавства в кримінальному праві України, проаналізовано відповідну нормативно-правову базу. Обґрунтовано необхідність розширення кола джерел кримінального законодавства та включення в нього актів амністії.

Рассматривается место и роль актов амнистии и уголовного процессуального законодательства в уголовном праве Украины, анализируется соответствующая нормативно-правовая база. Обосновыва- ется необходимость расширения круга источников уголовного законодательства и включения в него актов амнистии.

The place and the role of amnesty acts and criminal procedural law in the criminal law of Ukraine. And relevant legal framework analysis in this issue. The necessity of expanding the range of sources of criminal legislation by the means of inclusion of amnesty acts is grounded.
Кузембаєв О. С. Нормативно-правові акти, що містять кримінально-правові норми як джерела кримінального права / О. С. Кузембаєв // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов. (голов.ред.), В. М. Дрьомін (заст.голов.ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; – МОН України, НУ ОЮА. - Одеса : Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 69. - С. 238-243.
Keywords: кримінальне право; джерело кримінального права; кримінальний закон; правозастосування; акти амністії; кримінальне процесуальне законодавство; уголовное право; источник уголовного права; уголовный закон; правоприменение; акты амнистии; уголовное процессуальное законодательство; criminal law; source of criminal law; criminal legislation; law enforcement; amnesty acts; criminal procedure law