Вища математика : методичні вказівки. Ч. 2 : для підготовки бакалаврів у галузі знань D – «Бізнес, адміністрування та право» - Чепурна, Олена Євгенівна; Черевко, Євген Володимирович; Баландіна, Наталя Миколаївна; Овчинников, Микола Юрійович (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025)
Методичні вказівки з дисципліни «Вища математика» частина 2 спрямовані на розвиток фундаментальних компетенцій з математичних методах дослідження економічних явищ і процесів, їх застосування в реальних умовах, а також на розвиток навичок використання математики для підвищення ефективності управління. Практична частина методичних вказівок та приклади з економічною складовою дозволяє здобувачам не лише освоїти теоретичні основи вищої математики, але й отримати досвід застосування математичного апарату та практичний досвід у використанні аналітичних методів і технологій, які сприятимуть їхньому професійному зростанню та успішній реалізації в майбутній професійній діяльності.
Вища математика : методичні вказівки. Ч. 2 : для підготовки бакалаврів у галузі знань D – «Бізнес, адміністрування та право» / О. Є. Чепурна, Є. В. Черевко, Н. М. Баландіна, М. Ю. Овчинников. – Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025. – 110 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30872 ; DOI : https://doi.org/10.32837/11300.30872
Keywords: Функції декількох змінних; Невизначений інтеграл; Визначний інтеграл; Диференційні рівняння; Методичні вказівки