Загальні правила техніки систематизації права - Іванченко, Ольга Миколаївна (My University, 2021)
У статті йдеться про поняття систематизації права, розкриваються основні вимоги принципу правової визначеності до тексту нормативного матеріалу. Їхнє ефективне використання є умовою якості правового регулювання.
Іванченко О. М. Загальні правила техніки систематизації права / О. М. Іванченко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 23-27.
Keywords: система права; юридична техніка; принцип праової визначеності; система законодавства