Переклад юридичних текстів : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Єрьоменко, С.В.; Томчаковська, Ю. О.; Томчаковський, О. Г.; Строченко, Л. В. (Університетська книга, 2023)
Практикум «Переклад юридичних текстів» призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно)». У практикумі пропонується комплекс вправ для виконання на практичних заняттях з дисципліни «Галузевий переклад (юридичний), для самостійної роботи при підготовці до практичних занять. Комплекс вправ спрямований на вироблення навичок перекладу юридичних текстів з урахуванням їх лексико-граматичних особливостей, а також на формування термінологічної бази перекладача у сфері юридичного перекладу.
Переклад юридичних текстів : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія»уклад. / С. В. Єрьоменко, Ю. О. Томчаковська, О. Г. Томчаковський, Л. В. Строченко ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Університетська книга, 2023. – 72 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27320
Keywords: переклад; переклад юридичних текстів; лінгвістичні особливості юридичних текстів; переклад контракту; переклад офіційних документів