Современная политика индивидуализации наказания в компаративном аспекте - Искендеров, Фирдовси Шошан-оглы (Одеса, 2014)
Individualization of punishment according to new criminal legislation of Turkey is analyzed in this article. It is stressed that multilevel process of indi- vidualization strictly depends on criminal policy and judicial discretion.

Розглянута проблема індивідуалізації покарання за новим кримінальним законодавством Туреччини. Зроблено висновки щодо многорівневості процесу індивідуалізації, його пов’язаності із кримінальною політикою та судовою дискрецією.
Искендеров Ф. Ш. Современная политика индивидуализации наказания в компаративном аспекте / Ф. Ш. Искендеров // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С.359-364.
Keywords: индивидуализация наказания; уголовное законодательство; Турция; многоуровневость процесса индивидуализации; уголовная политика; судебная дискреция; індивідуалізація покарання; кримінальне законодавство; Туреччина; багаторівневість процесу індивідуалізації; кримінальна політика; судова дискреція; Individualization of punishment; criminal legislation; Turkey; multilevel process of individualization; criminal policy; judicial discretion