Обстоятельства, подлежащие доказыванию при расследовании преступлений, связанных с загрязнением объектов окружающей среды - Лейкин, А. И. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану розслідування злочинів, пов'язаних з забрудненням об'єктів навколишнього середовища. Розроблено та застосовано наукові рекомендації щодо виявлення та усунення причин, що сприяють вчиненню екологічних правопорушень.
Лейкин А. И. Обстоятельства, подлежащие доказыванию при расследовании преступлений, связанных с загрязнением объектов окружающей среды / А. И. Лейкин // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.452-454.
Keywords: екологічна безпека; злочини проти довкілля; розслідування злочинів проти довкілля; негативний вплив на природне середовище; науково-технічні засоби