Проблемні питання протидії домашньому насильству кримінально-правовими засобами - Горішня, Юлія; Horishnia, Yuliia (Миколаїв : Миколаївський інститут права НУ ''ОЮА'', 2020)
Охарактеризовано ситуацію з домашнім насильством, яка є на сьогодні в Україні. Досліджено основні проблеми, що існують в суспільстві та безпосередньо повʼязані із домашнім насильством. Проаналізовано основні рекомендації міжнародного законодавства, що стосуються домашнього насильства.

The situation with domestic violence, which exists today in Ukraine, is characterized. The main problems existing in society, directly related to domestic violence, are investigated. The main recommendations of international law relating to domestic violence are analyzed.
Горішня Ю. Проблемні питання протидії домашньому насильству кримінально-правовими засобами / Ю. Горішня // Новітні кримінально-правові дослідження – 2020 : Альманах наукових праць / за ред. професора О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020. – С. 210-214.
Keywords: домашнє насильство; проблеми; стандарти; міжнародні стандарти; domestic violence; problems; standards; international standards; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE