Роль захисника при вирішенні питань, пов'язаних із призначенням покарання неповнолітніх - Тарнавська, О. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті висвітлюються питання пов'язані із призначенням покарання неповнолітнім та роль захисника при вирішенні цих проблем. Проаналізовано існуючі проблеми в розгляданні цієї теми.
Тарнавська О. В. Роль захисника при вирішенні питань, пов'язаних із призначенням покарання неповнолітніх / О. В. Тарнавська // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.344-348.
Keywords: неповнолітні; адвокат; кримінальна відповідальність; покарання неповнолітніх; злочини; кримінальне законодавство