Типові ситуації подальшого етапу розслідування контрабанди культурних цінностей - Черниш, Юрій; Черниш, Ю.; Chernysh, Yuriy (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах аналізуються критерії початку подальшого етапу розслідування контрабанди культурних цінностей. Обґрунтовано типологію слідчих ситуацій за рівнем протидії підозрюваних. Досліджено важливість координації дій між слідчими, оперативними та митними підрозділами як чинника ефективності розслідування злочинів.
Черниш Ю. Типові ситуації подальшого етапу розслідування контрабанди культурних цінностей. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 536-538. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33586
Keywords: подальший етап розслідування; контрабанда; культурні цінності; слідча ситуація; протидія; взаємодія правоохоронних органів