Щодо питання ієрархії джерел міжнародного права - Казначеєва, О. О.; Казначеева, О. О.; Kaznacheeva, O. O.; Гаркуша, А. О.; Garkusha, A. О. (Одеса, 2010)
На погляд автора статті безперечним є той факт, що серед так званих «основних» джерел міжнародного права в сучасному міжнародному праві відсутня будь-яка ієрархічна залежність, більше того, намагання її встановити не мають ані практичного, ані теоретичного значення через особливий характер будови міжнародного права загалом та особливий статус його суб’єктів зокрема.
Казначеєва О. О., Гаркуша А. О. Щодо питання ієрархії джерел міжнародного права / О. О. Казначеєва, А. О. Гаркуша // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 17-19.
Keywords: джерела міжнародного права; міжнародно-правовий звичай; міжнародно-правовий договір; загальні принципи права; источники международного права; международно-правовой обычай; международно-правовой договор; общие принципы права; sources of international law; international law usage; international legal agreement; general principles of law