Німецькомовний епістолярій Фелікса Мендельсона Бартольді періоду італійських гастролей 1830–1831 років: типологічний аспект - Морозова, Л. І.; Морозова, Людмила Іванівна; Morozova, L. I. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена вивченню німецькомовного епістолярію Фелікса Мендельсона Бартольді 1830-1831 рр., часів його італійських гастролей. З урахуванням визначальності концепції адресата листа як конститутивної ознаки цього жанру систематизуються наявні різновиди листів видатного німецького композитора.

The article deals with the investigation of Felix Mendelssohn Bartholdy’s german letters of the Italian tour period (1830-1831). According to the addressability concept as the leading constitutive feature of the letter as a genre the existing types of a famous German composer’s letters have been systematized.
Морозова Л. І. Німецькомовний епістолярій Фелікса Мендельсона Бартольді періоду італійських гастролей 1830–1831 років: типологічний аспект / Л. І. Морозова // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 166-170.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; епістолярій; концепція адресата; родинне листування; фамільярно-ділове листування; «колективний адресат»; letters collection; addressability concept; family correspondence; familiar and business correspondence; "collective addressee"