Інсценування як засіб маскування злочинної діяльності: методи моделювання та виявлення - Пишненко, Ірина; Пишненко, І.; Pyshnenko, Iryna (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах досліджено інсценування як спосіб маскування злочинної діяльності, розкрито методи моделювання штучної обстановки події та особливості її виявлення засобами криміналістики. Проаналізовано типові ознаки інсценування та способи їх викриття.
Пишненко І. Інсценування як засіб маскування злочинної діяльності: методи моделювання та виявлення. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 483-487. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33569
Keywords: інсценування; маскування злочину; слідова картина; криміналістика; моделювання події; виявлення злочину