Застосування віктимологічного методу у розслідуванні насильницьких і корисливо-насильницьких злочинів - Кащук, О. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджуються особливості віктимологічного методу у розслідуванні насильницьких і корисливо-насильницьких злочинів. Визначено рівні, об'єкти та суб'єкти віктимологічної профілактики.
Кащук О. О. Застосування віктимологічного методу у розслідуванні насильницьких і корисливо-насильницьких злочинів / О. О. Кащук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.450-452.
Keywords: віктомологічна профілактика; корисливо-насильницькі злочини; жертва злочину; об'єкти віктимологічної профілактики; суб'єкти віктимологічної профілактики