Порушення прав людини в умовах урбанізації збройних конфліктів - Федорова, Тетяна Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розглянуто особливості порушення прав людини в умовах сучасних збройних конфліктів, причини їх виникнення і розвитку у контексті урбанізації.
Федорова Т. С. Порушення прав людини в умовах урбанізації збройних конфліктів / Т. С. Федорова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 207-209.
Keywords: збройні конфлікти; міжнародні організації; миротворча діяльність; урбанізація; права людини; порушення прав людини