Секторальна децентралізація влади в Україні - Ткачук, А. О. (Одеса, 2017)
У статті проаналізовано інституційно-правове забезпечення секторальної децентралізації влади в Україні. Запропоновано практичні рекомендації щодо вирішення низки проблемних питань для успішного продовження реформи.
Ткачук А. О. Секторальна децентралізація влади в Україні / А. О. Ткачук // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 96-99.
Keywords: децентралізація; секторальна децентралізація; інституційно-правове забезпечення реформи; територіальна громада; місцеве самоврядування