Адміністративний менеджмент : навчально-методичний посібник - Білокур, Євгенія Ігорівна; Билокур, Евгения Игоревна; Bilokur, Yevheniia; Бедний, Олег Ігорович; Бедный, Олег Игоревич; Bednyi, Oleh; Панфілов, Олег Євгенович; Панфилов, Олег Евгеньевич; Залужний, Віталій Григорович; Залужный, Виталий Григорьевич; Zaluzhnyi, Vitalii G.; Стець, Олег Миколайович; et al. (Одеса : Фенікс, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
Білокур Є. І. Адміністративний менеджмент : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Є. І. Білокур, О. І. Бєдний, О. Є. Панфілов, В. Г. Залужний, О. М. Стець. - Одеса : Фенікс, 2019. - 55 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12222 DOI 10.32837/11300.12222
Keywords: адміністративне право; адміністративний менеджмент; навчально-методичний посібник; административное право; административный менеджмент; учебно-методическое пособие; administrative law; administrative management; manual