Держава VS людина: хто здійснює вибір на міжнародній арені (філософсько-правовий вимір) - Войтович, Павло Петрович (Одеса: Гельветика, 2020)
У статті здійснено теоретико-методологічний аналіз взаємовідносин держави та суспільства в контексті дослідницьких підходів. Автором зазначено, що саме людина є джерелом і носієм усієї правової реальності. Вибір держави має формуватися з урахуванням безлічі аспектів внутрішнього і зовнішнього характеру.
Войтович П. П. Держава VS людина: хто здійснює вибір на міжнародній арені (філософсько-правовий вимір) / П. П. Войтович // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 25-29.
Keywords: держава; людина; суспільство; воля; міжнародне право; вибір; права людини