Співвідношення термінів, що застосовуються для позначення злочинів, учинених із використанням обстановки кіберпростору - Самойленко, Олена Анатоліївна; Самойленко, Елена Анатольевна; Samoilenko, Olena A. (My University, 2017)
Cтаття присвячена порівняльному аналізу термінів і терміносполучень, що використовуються для позначення злочинів, учинених із використанням обстановки кіберпростору.

Cтатья посвящена сравнительному анализу терминов и их словосочетаний, которые используются для обозначения преступлений, совершенных с использованием обстановки киберпространства.

Correlation of terms, which are used for value of the crime accomplished with the use of crime scene cyberspace. The article is devoted to a comparative analysis of terms and their word combinations, which are used to describe crimes, committed using the environment of cyberspace.
Самойленко О. А. Співвідношення термінів, що застосовуються для позначення злочинів, учинених із використанням обстановки кіберпростору / О. А. Самойленко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Юридичні науки. – Херсон : Гельветика, 2017. – Вип. 5. – т. 2. – С. 155-159.
Keywords: інформаційні технології; кіберпростір; кіберзлочин; комп’ютерний злочин; комп’ютерні технології; обстановка злочину; информационные технологии; киберпространство; киберпреступление; компьютерное преступление; компьютерные технологии; обстановка преступления; information technologies; cyberspace; kibercrime; computer crime; computer technologies; situation of crime