Набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні та Польщі: порівняльний аналіз - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2016)
Тези присвячені порівнянню вимог щодо кваліфікаційного іспиту та стажування, необхідних для набуття права на здійснення адвокатської діяльності, за законодавством України та Польщі.
Некіт К. Г. Набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні та Польщі: порівняльний аналіз / К. Г. Некіт // Адвокатура: минуле та сучасність : матер. VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 12 листопада 2016 р.) / за заг. ред. д.ю.н., доц. Г. О. Ульянової.– Одеса : Фенікс, 2016. – С. 289-291.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; кваліфікаційний іспит; стажування; адвокат; адвокатская деятельность; квалификационный экзамен; стажировка; lawyer; advocacy; qualification exam; internship