Лексико-граматичні особливості французьких текстів конвенцій: прагматичний аспект - Куликова, В. Г.; Куликова, Вікторія Григорівна; Кulуkova, V. G. (Одеса, 2017)
У статті крізь призму прагматичного аспекту досліджується один із документів міжнародного права - конвенція, розглядаються лексичні та граматичні особливості, що зумовлені прагматичною метою тексту.

!n the article, through the prism of the pragmatic aspect, one of the documents of international law, the convention, is examined, in particular, its lexical and grammatical features, conditioned Ьу the pragmatic purpose of the text.
Куликова, В. Г. Лексико-граматичні особливості французьких текстів конвенцій: прагматичний аспект / В. Г. Куликова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 136-139.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; конвенція; лексико-граматичні особливості; прагматичний потенціал; французька мова; convention; lexical and grammatical features; pragmatic potential; French