Практикум з арт-терапії : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять - Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях за кожною темою конкретизуються завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та план практичного заняття. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Практикум з арт-терапії» та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Практикум з арт-терапії : метод. реком. з підготовки до практич. занять / О. М. Цільмак ; кафедра психології. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 62 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29306
Keywords: основні напрями арт-терапії; арт-техніки для роботи з емоційною сферою людини; Я-концепція людини; цілепокладання особистості; психокорекція; психодіагностика; самоаналіз внутрішнього стану; ізотерапія; пісочна терапія; глинотерапія; лялькотерапія; музикотерапія; драмотерапія; бібліотерапія