До питання визначення строків досудового розслідування - Торбас Олександр Олександрович; Торбас Александр Александрович; Torbas Oleksandr O. (My University, 2016)
Стаття присвячена дослідженню правового регулювання визначення початку та закінчення досудового розслідування. Автор аналізує факт повідомлення особі про підозру як початок відліку строків досудового розслідування та не погоджується з позицією, що досудове розслідування закінчується після надання матеріалів кримінального провадження для ознайомлення в порядку ст. 290 КПК України.
Торбас О.О. До питання визначення строків досудового розслідування / О.О. Торбас // Вісник кримінального судочинства. – 2016. - № 3. – С. 78-87.
Keywords: строки досудового розслідування; закінчення досудового розслідування; відкриття матеріалів іншій стороні; сроки досудебного расследования; окончание досудебного расследования; открытие материалов другой стороне; terms of pre-trial investigation; completion of pre-investigation; opening material to the other party