Засади організації та діяльності прокуратури та адвокатури: порівняльний аналіз - Кравець, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Статтю присвячено дослідженню принципів організації і діяльності прокуратури та адвокатури. Проведено та проаналізовано сутність, систему і співвідношення організаційних і функціональних засад прокуратури та адвокатури.
Кравець В. В. Засади організації та діяльності прокуратури та адвокатури: порівняльний аналіз / В. В. Кравець // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 152-154.
Keywords: адвокатура; прокуратура; законність; незалежність; гласність; принцип