Семантичний потенціал фразеологізмів у судовому дискурсі (на матеріалі захисних адвокатських промов) - Слишинська, Г. М.; Слишинська, Ганна Миколаївна; Slyshynska, G. М. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті проаналізовано семантичні особливості фразеологізмів та пояснено їх роль у судовому дискурсі з огляду на іманентну впливовість цих одиниць.

The article presents semantic characteristics of phraseological units injudicial speeches of lawyers on the basis of semantic analysis. And the role in the chosen genre is explained taking into account the immanent influence of these units.
Слишинська, Г. М. Семантичний потенціал фразеологізмів у судовому дискурсі (на матеріалі захисних адвокатських промов) / Г. М. Слишинська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 200-203
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фразеологічна одиниця; судова промова; семантичні особливості; експресивність; вплив; phraseological unit; judicial speech; semantic features; impact