Становлення вітчизняної науки фінансового права у першій половині Х І Х ст. - Хохуляк, В’ячеслав Віссаріонович; Хохуляк, Вячеслав Виссарионович; Hohuljak, Vjacheslav (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is devoted to definition of system of bases of the civil legislation. The system of principles of civil law is analysed, universal, all-legal, interbranch, branch principles of civil law, and also principles of separate institutes of civil law are defined.
Хохуляк В. В. Становлення вітчизняної науки фінансового права у першій половині Х І Х ст. / В. В. Хохуляк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 381-389.
Keywords: принципи; основи; галузь; інститут; цивільне законодавство; система; принципы; основы; отрасль; институт; гражданское законодательство; principles; bases; branch; institute; civil legislation; system