Окремі аспекти темпоральної характеристики досудового розслідування : проблема дослідчого провадження - Пахлеванзаде, А. (My University, 2018)
У статті акцентовано увагу на необхідності подальшого наукового опрацювання проблеми темпоральної характеристики досудового розслідування. Як на одне із проблемних питань указано на аспект можливості визнання окремою стадією кримінального провадження дослідчого провадження, яке має свої чіткі темпоральні характеристики та сьогодні визнається лише початковим етапом стадії досудового розслідування. У цьому зв'язку запропоновано внесення відповідних змін до Кримінального процесуального кодексу та Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність".
Пахлеванзаде А. Окремі аспекти темпоральної характеристики досудового розслідування : проблема дослідчого провадження / А. Пахлеванзаде // Право і суспільство. – 2018. – № 2. – С. 195-200.
Keywords: строк; термін; принцип; кримінальне провадження; досудове розслідування