Захист прав людини в порядку цивільного судочинства З-386 в цифрову еру : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного (м. Одеса, 22 грудня 2025 р.) - Голубєва Н. Ю.; Полуніна О. О.; Полюк Ю. І.; Сатановська О. В.; Андронов І. В.; Волкова Н. В.; Бут І. О.; Дрогозюк К. Б.; Іліопол І. М.; Московчук Д. О.; Павлова Ю. С.; Притуляк В. М.; et al. (Одеса : Юридична Література, 2025)
У збірнику висвітлено матеріали науково-практичної конференції щодо актуальних питань цивільного процесуального права та розвитку цивільного судочинства в цифрову еру. Запропоновано результати наукових досліджень у сфері адаптації виконавчого провадження до електронної форми судочинства в Україні. Видання розраховано на науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти та юристів-практиків, які цікавляться проблемами сучасної науки цивільного процесуального права, нотаріату та виконавчого процесу.
Захист прав людини в порядку цивільного судочинства в цифрову еру : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного (м. Одеса, 22 грудня 2025 р.) / Голубєва Н. Ю., Полуніна О. О., Полюк Ю. І., Сатановська О. В. ; за заг. ред. Н. Ю. Голубєвої. — Одеса : Юридична Література, 2025. — 96 с. - URL : https://doi.org/10.32837/11300.32437
Keywords: захист прав людини; цивільне судочинство