Фінансове право в умовах цифрової трансформації : колективна монографія - (:unkn) unknown (Чернівці : Технодрук, 2021)
Монографія присвячена сучасному етапу світового економічного та соціального розвитку, що характеризується процесами цифровізації, впливаючи на сферу публічних фінансів та вимагаючи модернізації шляхів вдосконалення правового регулювання, адекватного цифровій економіці. У монографії вчені представили своє бачення вирішення найактуальніших проблем правового регулювання фінансових відносин в умовах цифрової трансформації. Висвітлено питання правового регулювання бюджетних та податкових відносин в умовах цифрової трансформації, правових засобів захисту публічних інтересів від агресивного податкового планування в епоху цифрової економіки, правового регулювання місцевих бюджетів в умовах децентралізації, забезпечення єдності судової практики розгляду податкових спорів у призмі реалізації принципу юридичної визначеності, проаналізовано актуальну практику вирішення податкових спорів. Для науковців, практичних працівників, викладачів, студентів та широкого кола читачів.
колективна монографія
Фінансове право в умовах цифрової трансформації : колективна монографія / за заг. ред. Т.А. Латковської. - Чернівці : Технодрук, 2021. - 418 с. DOI 10.32837/11300.15123
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; захист публічних інтересів; фінансово-правове регулювання; місцеви бюджети; децентралізація; податкови спори; принцип юридичної визначеності; митні формальності; митна справа; екологічне оподаткування; бюджетний контроль; принципи бюджетного контролю; захист прав; фінансови послуги; контрольні повноваження центральних банків; судовий збір; спеціалізований фонд Державного бюджету України