Совість адвоката - Кузишин, А. Я. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті здійснено теоретико-правовий аналіз моральних засад адвокатської діяльності, їх сутності та значення у професійній діяльності адвоката.
Кузишин А. Я. Совість адвоката / А. Я. Кузишин // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.522-523.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; моральні засади; адвокатська етика