Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. 1_РП 2024 Бренд - менеджмент та управління діловим іміджем. 2. Силабус Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем. 3. Опорний конспект лекцій_Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем. 4. Перелік індивідуальних завдань_Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем. 5. Тематика рефератів та питання для індивідуальних завдань_Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем. 7. Тести із дисципліни «Бренд-менеджмент та управління діловим іміджем» (1). 8. Питання до іспиту_Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Бренд- менеджмент та управління діловим іміджем" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28539