Гуманізація кримінальної відповідальності за господарські злочини, передбачені ст. ст.231, 232 КК України - Тітомер, Є. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано питання гуманізації кримінальної відповідальності за господарські злочини, передбачені ст. 231, ст. 232 КК України.
Тітомер Є. В. Гуманізація кримінальної відповідальності за господарські злочини, передбачені ст. ст.231, 232 КК України / Є. В. Тітомер // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.292-294.
Keywords: господарська діяльність; господарські злочини; кримінальна відповідальність; запобігання злочинності; гуманізація; ст. 231, ст. 232 КК України