Робоча програма навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівень - Радівілова, Тамара Анатоліївна; Йона Лариса Григорівна (Одеса, 2024)
Дисципліна «Інформаційна безпека інноваційної діяльності» формує у здобувачів необхідний обсяг теоретичних і практичних знань про основні технології, що реалізуються концепцією захисту інформації, яка зберігається та передається у телекомунікаційних системах та мережах від порушення її властивостей, а саме конфіденційності, цілісності та доступності, надання знань фахівцям з сучасних методів захисту інформаційного середовища інноваційних підприємств, тенденцій в галузі захисту інноваційної діяльності, аналіз загроз та ризиків витоку конфіденційної інформації для забезпечення конкурентних переваг інноваційних підприємств, особливостей формування і роботи систем інформаційної безпеки в інноваційних підприємствах та організаціях.
Радівілова Т. А., Йона Л. Г. Робоча програма навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівеньрівень / Т. А. Радівілова, Л. Г. Йона ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 14 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28487
Keywords: прогнозування та мінімізації втрат від несанкціонованого доступу до конфіденційної інформації; методи і засоби криптографічного та технічного захисту інформації