Правнича мова в галузі приватного права : матеріали Всеукраїнського круглого столу, (місто Одеса, 29 березня 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2024)
Збірник містить матеріали доповідей, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі, що відбувся 23 березня 2024 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері приватного права і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності
Правнича мова в галузі приватного права : матеріали Всеукр. кругл. столу (Одеса, 29 березня 2024 р.) [Електронне видання] / упоряд.: І. В. Давидова, А. О. Сурник ; за заг. ред.: Є. Харитонова, І. Давидової ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2024. – 88 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/27835 ; https://doi.org/10.32837/11300.27835
Keywords: автентична українська правнича термінологія; правочин; інтелектуальна власність; приватне право; кредитні правовідносини, реквізиція, авторські права, комерційна таємниця