Роль громадянського суспільства в здійсненні політичного управління: український досвід - Мілосердна, Ірина Михайлівна; Милосердная, Ирина Михайловна; Miloserdnaja, I. (My University, 2012)
The article is devoted to the problem of role of civil society in the feasance of political management on the example of Ukraine. Questions of forming and development of civil society in the Ukrainian state are investigated.
Мілосердна І. М. Роль громадянського суспільства в здійсненні політичного управління: український досвід / І. М. Мілосердна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 214-222.
Keywords: політичне управління в Україні; формування та розвиток громадянського суспільства в Україні; роль громадянського суспільства в політичному управлянні в Україні; политическое управление в Украине; формирование и развитие гражданского общества в Украине; роль гражданского общества в политическом управлении в Украине; political governance in Ukraine; formation and development of civil society in Ukraine; political governance in Ukraine