Місце часу в правовідносинах з пенсійного забезпечення - Шумило, М. М.; Shumilo, M. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Пенсійне забезпечення як частина правової системи оперує часовими категоріями, особливо це питання гостро стоїть при розгляді правовідносин. Виникнення, зміна, призупинення, відновлення, припинення правовідносин в пенсійному забезпеченні є надзвичайно актуальними. Але окрім суто практичних питань, для теорії пенсійного забезпечення не менш важливим є питання часових меж не конкретного правовідношення (призначення пенсії), а комплексу правовідносин, без яких не можлива реалізація права на пенсію.
Шумило М. М. Місце часу в правовідносинах з пенсійного забезпечення / М. М. Шумило // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 457-458.
Keywords: місце часу в правовідносинах з пенсійного забезпечення; реалізація права на пенсію; место времени в правоотношениях по пенсионному обеспечению; TIME pravootnoshenyyah in place by pensyonnomu Provision; реализация права на пенсию; Implementation of the right to pension; пенсійні правовідносини; pension relationship; пенсионные правоотношения