Продуктивність телескопних неосленгізмів початку XXI сторіччя крізь призму морфотактичного підходу - Борис, Д. П.; Borys, D. P. (Одеса :Гельветика, 2014)
Стаття присвячена аналізу особливостей продуктивності різних моделей творення телескопних неосленгізмів на початку XXI століття. Досліджувані одиниці класифіковано за морфотактичним підходом з подальшою їхньою систематизацією за наявними моделями. На основі отриманих даних визначено високопродуктивні, обмежено продуктивні та непродуктивні моделі блендингу в новітніх сленгономенах.
Борис Д. П. Продуктивність телескопних неосленгізмів початку XXI сторіччя крізь призму морфотактичного підходу / Д. П. Борис // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 7-11.
Keywords: неосленгізми; моделі телескопії; словотвірна продуктивність; повні телескопізми; часткові телескопізми; гаплологічні телескопізми; інтеркаляційні телескопізми; неосленгизмы; модели телескопии; словообразовательная продуктивность; полные телескопизмы; частичные телескопизмы; гаплологические телескопизмы; интеркаляционные телескопизмы; slang neologisms; blending models; derivational productivity; total blends; partial blends; haplology blends; intercalative blends