Проблеми формування елітарного прошарку в сучасній Україні - Горбова, І. С.; Третьякова, Т. М. (Одеса, 2017)
В статті розглянуто стратегічний курс на переформатування сучасної політичної еліти. Визначені загальні та особливі тенденції в цьому процесі.
Горбова І. С., Третьякова Т. М. Проблеми формування елітарного прошарку в сучасній Україні / І. С. Горбова, Т. М. Третьякова // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 117-118.
Keywords: еліта; влада; політичний клас; конституційні зміни; Україна