Сучасні соціологічні теорії : навчально-методичні рекомендації - Мельніков, Андрій Сергійович; Мельніков, А. С.; Мельников, Андрей Сергеевич; Melnikov, Andrii S.; Яценко, Микола Анатолійович; Яценко, М. А.; Яценко, Николай Анатольевич; Yatsenko, Mykola A. (Одеса :Фенікс, 2018)
У навчально-методичних рекомендаціях наведено матеріали длявивчення дисципліни «Сучасні соціологічні теорії» студентамидругого (магістерського) рівня спеціальності «Соціологія». Матеріалимістять загальну характеристику курсу, плани лекційних і семінарських занять, тематику індивідуальних завдань і самостійної підготовки, контрольні питання, перелік рекомендованої літератури та методику оцінювання знань. Рекомендовано для викладачів і студентів закладів вищої освіти спеціальності «Соціологія».
Мельніков А. С. Сучасні соціологічні теорії : навчально-методичні рекомендації для студентів магістерського рівня спеціальності «Соціологія» / А. С.Мельніков, М. А. Яценко. – Одеса :Фенікс, 2018. – 26 с.
Keywords: соціологія; соціологічні теорії