Правові умови сприятливого бізнес-клімату: досвід Німеччини та України - (:unkn) unknown (My University, 2019)
У збірник включено матеріали доповідей, присвячені проблемам правових умов сприятливого бізнес-клімату, виходячи із досвіду Німеччини та України. Обговорюються теоретичні та практичні аспекти державної економічної політики у цій сфері, проблемні аспекти застосування законодавства та перспективи поглиблення усунення перешкод на шляху ведення бізнесу. Збірник може бути корисним як для науковців у сфері економіки та права, так і для суддів господарських судів, бізнес-адвокатів, юрисконсультів підприємств та інших осіб, що займаються юридичною практикою у сфері правового забезпечення економіки.
Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 27 червня 2019 року)
Правові умови сприятливого бізнес-клімату: досвід Німеччини та України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 27 черв. 2019 р.) / ред. кол.: С. В. Ківалов (голова), О. П. Подцерковний (голова), М. Д. Василенко та ін. - Одеса : Фенікс, 2019. - 144 с.
Keywords: розвиток економіки; бізнес-клімат; економічна безпека; зовнішньоекономічна діяльність держави; суб'єкти господарювання; развитие экономики; бизнес-климат; экономическая безопасность; внешнеэкономическая деятельность государства; субъекты хозяйствования; development of the economy; business climate; economic security; foreign economic activity of the state; business entities