Феномен креативності у професійній діяльності менеджера соціальної роботи - Лєскова, Л. Ф.; Лескова, Л. Ф.; Leskova, L. F. (My University, 2016)
У статті розглядаються основні ознаки креативності, що є чинником успішності менеджера соціальної роботи й запорукою ефективного управління. Автор наголошує, що креативний потенціал є в кожній людині, але для менеджера завдання реалізації та нарощування цього потенціалу є обов’язковим.

В статье рассматриваются основные признаки креативности, что является фактором успешности менеджера социальной работы и гарантией эффективного управления. Автор подчеркивает, что творческий потенциал есть в каждом человеке, но для менеджера реализация и наращивание этого потенциала является обязательным.

The article discusses the main signs of creativity, which is a factor in the success of the Manager of social work and a guarantee of effective management. Author, I must stress that the creative potential in every person, but for manager the implementation and extension of this potential is a must.
Лєскова Л. Ф. Феномен креативності у професійній діяльності менеджера соціальної роботи / Л. Ф. Лєскова // Актуальні проблеми філософії та соціології: Науково-практичний журнал / Голов. ред. Д. В. Яковлев; відпов. секретар І. В. Шамша; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Одеська юридична академія". - Одеса, 2016. - Вип. 12. - С. 76-78.
Keywords: творчість; творча особистість; творчий процес; креативність; креативний менеджер; творчество; творческая личность; творческий процесс; креативность; креативный менеджер; creativity; creative person; creative process; creativity; creative manager