Постреволюційна Україна у французькому політичному медіадискурсі - Чуча, П. О.; Чуча, Поліна Олегівна; Chucha, Р. О. (Одесса, 2015)
У статті проаналізовано метафори, побудовані на базі концептів, що належать до соціальної, антропоморфної й інших понятійних сфер і вживаються у французькому політичному дискурсі для характеристики політичних подій і війни в Україні 2014 - 2015 років.

This article is an attempt to research of metaphors built on the basis of concepts belonging to social, anthropomorphic and other conceptual domains, and serve in the French political discourse to describe the war and political events in Ukraine in 2014-2015.
Чуча П. О. Постреволюційна Україна у французькому політичному медіадискурсі / П. О. Чуча // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 141-144.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; політичний дискурс; метафорична модель; фрейм; концепт; political discourse; metaforical model; frame; concept